Graag stellen we ons zelf even voor!

Jurgen
(Eigenaar)

“1 februari 2001 ben ik begonnen met het bedrijf Greens and Garden, na al vele jaren gewerkt te hebben in het hoveniersvak. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid  tot een veelzijdig hoveniersbedrijf. met naast mij een jong, vakkundig team. hieronder zal ik ze aan uw voorstellen!”

Erik
(Aanleg/klantbezoek)

“Sinds 2016 ben ik in dienst bij Greens and Garden. Door ervaring die ik in het bedrijf geleerd heb, ben ik nog dankbaarder dat ik een hovenier ben. Je wordt altijd gelukkig als de klant blij is als je hun droomtuin ontwerpt/aflevert!”

 

 

Maarten
(Aanleg)

“Ik werk bij Greens and Garden sinds 2014. Het mooiste van mijn vak vindt ik het creëren van een nieuwe omgeving in de tuin door verschillende aspecten toe te voegen. Mijn specialiteit binnen ons bedrijf is het aanleggen van een keramisch terras die wij gestabiliseerd leggen.”

Ron
(Onderhoud)

“ik ben sinds 2012 in dienst bij Greens and Garden. Mijn taak binnen ons bedrijf is het uitvoeren en aansturen van alle onderhoud gerelateerde werkzaamheden”

Bram
(Aanleg/Onderhoud)

“Ik ben in 2017 begonnen bij Greens and Garden als stagiair tijdens mijn opleiding. Voornamelijk loop ik mee met het aanlegteam, maar spring ook vaak bij in het onderhoud. Het mooiste van mijn vak is toch wel de veelzijdigheid in de werkzaamheden. de ene dag sta je een boom te snoeien, en de andere dag sta je een tuin leeg te rooien om daarna weer een droomtuin te realiseren.”

Ian
(Onderhoud/Aanleg)

“Ik ben in dienst bij Greens and Garden sinds 2018. Ik sta vooral op onderhoud en spring af en toe bij op aanleg. Het mooiste om te doen in ons vak, vindt ik het kappen van bomen.”

Niels
(Hovenier in opleiding)

“Ik doe de opleiding medewerker hovenier en loop sinds 2018 stage bij Greens and Garden. Mijn collega’s leren mij de fijne kneepjes van het vak. het is een leerzaam bedrijf!”

Niels
(Aanleg)

 

Beau
(Onderhoud)